ניתוח אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/02/2014 | 05:36 | מאת: מאובחנת

שלום לכל הבנות! אני זקוקה להמלצות על רופאים מומחים לאנדומטריוזיס שהינם גם מנתחים מומלצים. אני צריכה לעבור ניתוח וממש חוששת ואין לי מושג אילו רופאים מומלצים בתחום. אם מישהי עברה את הניתוח הזה ויכולה להמליץ לי על רופא אשמח לשמוע. תודה! :)

09/02/2014 | 22:35 | מאת: נועה

לא יודעת להמליץ לך על רופאים מסויימים, ואנחנו גם משתדלות לא להמליץ כאן על רופאים באופן כללי. כן יכולה לומר לך, במקביל לטיפול המערבי, מאד מאד מאד עוזר בענייני אנדומטריוזיס לשנות תזונה. לתזונה ולפעילות גופנית יש השפעה עצומה על הגוף ויכולתו להפסיק את צמיחת רירית הרחם מעבר למקובל. בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה