בעיות זרע

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/01/2014 | 00:52 | מאת: מקווים

אנחנו נשואים זה שנתיים ולא מצליחים להרות, לאחר מגוון בעיות אצלי שטופלו כולן (אני בריאה לחלוטין) לא הצלחנו להרות ואז פנינו לבדיקת זרע. הבדיקה העלתה ריכוז 0.4 ו 8% תקינות. היינו אצל דר דוד איסקוב בצפון שטען כי ivf זאת הדרך היחידה להרות במקרה שלנו. האם זה כך? מה ניתן והאם ניתן לעשות משהו טבעי? למשל כדורים כמו vitamale או l-arginin או sp vital או פורימור או axom3? אשמח לשמוע על כל דבר שיסייע. תודה!

19/01/2014 | 22:18 | מאת: נועה

אני לא יודעת איזה רופא משך אתכם שנתיים ללא בדיקת זרע כבר בהתחלה. אבל זה לא תקין בכלל. הרופא שלך צודק באבחנה שלו, ו IVF זו הדרך עם תוצאות בדיקת זרע כאלו. לא הייתי נכנסת לענייני ויטמינים כדי לשפר, אלא פונה אם כבר למומחה ברפואה אלטרנטיבית לפריון, אבל!! במקביל ליעוץ אצל מומחה פריון רגיל. רפואה אלטרנטיבית במקרים אלו באה כתמיכה ולא כתחליף. בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה