שאלה לגבי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/12/2013 | 13:49 | מאת: גיא

שלום רב אני בן 28 ויש לי שאלה לגבי פוריות. יצאתי עם מספר בנות שאמרו לי שכמות הזרע שאני פולט היא קטנה לעומת בנים אחרים שהם יצאו איתם. בהתחלה לא התייחסתי מדי לנושא, אך לאחר שזה נאמר לי יותר מפעם אחת, חשבתי שכדאי לבדוק את העניין. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את העניין מבחינת פוריות? (אני יודע שיש מכונים לבדוק את העניין) תודה מראש!

30/12/2013 | 18:41 | מאת: מישהי

לך לרופא משפחה הכי קל ותבקש ממנו הפנייה לבדיקת זרע זה הכל!!

01/01/2014 | 20:09 | מאת: גיא

31/12/2013 | 22:15 | מאת: נועה

בהחלט לבקש בדיקת זרע. רצוי שהמפנה יהיה אורולוג ולא רופא משפחה, כדי שיוכל גם לפענח את התוצאות. דרך קופת החולים שלך, בקש תור לאורולוג. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה