חדשה ורצה רק להיות חלק מכן..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/12/2013 | 19:52 | מאת: שקד

הי אני בטיפולים - בת 38 ניסנו בצורה טיבעת שנה לא הלך. הבדיקות מראות שאין סיבה רפואית נראת לעין, נסינו הזרעה אחת לא נקלט. לבנתיים זה המצב.... יש לכן אולי טיפים עצות? מנסיינכן? אולי תוסף תזונה אולי עידוד? תודה חברות :)

07/12/2013 | 16:31 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה למחוזותינו. מאחלת לך שהות קצרה ובעה בשורות טובות בקרוב. גם אנחנו מהלא מוסברים ותמיד זה עצבן אותי יחד עם זאת יש בזה סוג של תקווה. קצת תרופות סבתא שהמליצו לי - אגוזים טבעיים לגבר, הרבה מים, סלק לאישה... והכי הרבה שלווה פנימית :-) נשמח לקצת פרטים מה הרופא שלך המליץ מבחינת פרוטוקול...

08/12/2013 | 02:43 | מאת: שקד

כרגע הוא שינה לי את הטיפול קצת אחרי ניסיון הזרעה אחד שלא הצליח הוא נתן לי MENOPUR הוא גם שלח אותי לצלום רחם מנסה להשיג תור יחסית קרוב ... ומנסים להיות אופטימים לטיפול הבא שיהיה...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה