סקר קטן...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/12/2013 | 16:08 | מאת: neta

היי, בסוף החודש יש לי תור לפרופ' משיח. זו תהיה הפגישה הראשונה איתו. אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות הרלווטיות. מניסיון שלכן, תוך כמה זמן בערך לוקח עד שמתחילים את הטיפולים מיום הפגישה? אני כבר להוטה להתחיל.

05/12/2013 | 19:23 | מאת: קרן

אם באמת עשיתם את כל הבדיקות, אין סיבה לא להתחיל במחזור הקרוב, ודאי אם מדובר בהזרעות. לפני הפריה לפעמים הבירוקרטיה הראשונית קצת יותר מסובכת, אבל גם את זה אפשר להריץ עם מספיק נחישות. השאלה היא אם באמת עשיתם את כל הבדיקות או שיהיו עוד כל מיני בירורים שהוא ירצה לעשות, ולפעמים כמה שזה מאכזב חשוב שהרופאים לא מוותרים על זה (אני אישית, לדוגמה, חושבת שזה לא לעניין להתחיל להזריק הורמונים להזרעות לפני שעושים צילום רחם, כי אם חלילה החצוצרות שלך סתומות אז את מזריקה הורמונים לשווא, אבל יש הרבה רופאים שמתחילים טיפולים בלי צילום כזה ורק אחרי כמה כשלונות, אם יש, שולחים לצילום. סתם דוגמה אחת). ואם את רוצה ממש תשובות ל"סקר" שלך: אני הגעתי לרופאת פיריון לראשונה באוגוסט ובסוף ספטמבר כבר הייתי בהזרעה ראשונה, אחרי צילום רחם, בדצמבר כבר עשיתי הפריה ראשונה (ומנצחת!) אחרי שתי הזרעות כושלות. מקווה שגם בנות אחרות כאן יענו לך. ושיהיה המון בהצלחה

05/12/2013 | 21:29 | מאת: נטע

אני אמורה להתחיל טיפולי ivf לא בגלל בעיה שלי אלא משום שהזרע של בעלי באיכות לא טובה בגלל תרופות שהוא נוטל. רופא פוריות הביא לי ולבעלי מספר רב של בדיקות לעשות בין היתר עשיתי צילום רחם... תודה רבה על התגובה שלך (:

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה