מיליארד סינים כן טועים :) בטא 196 :)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/11/2013 | 10:24 | מאת: מטופל"שית

אז עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית והייתי מבואסת חבל על הזמן. אבל המחזור לא הגיע...אז הלכתי לעשות בדיקת דם בטוחה שהאיחור הוא מהתמיכה, ב-14:00 קיבלתי טלפון מהמדיקל שבישר לי על בטא 196!!! הייתי בשוק! שאלתי אם היא בטוחה אם לא התבלבלו במקרה במעבדה...ואחרי יומיים בטא נוספת 522. אז כן אני בהריון. השמחה מהולה בהרבה עצב ופחד מזכרונות ההריון הקודם שנגמר בשבוע 14 עם חלום התאומים שלי שהתנפץ. מפחדת לצפות שוב, לחלום שוב... רוצה להיות כבר 9 חודשים קדימה כדי לראות שזה הסתיים בצורה הטובה ביותר... בקושי סיפרתי להורים מהפחד ליצור ציפייה. אבל בלב ובנפש אני מודה לאלוהים שוב על ההזדמנות הנפלאה הזו להיות שוב אמא :) עכשיו מחכים להמשך הבדיקות ובע"ה שהכל יסתיים כמו שצריך :)

21/11/2013 | 11:40 | מאת: לין (חדשה )

אני יחסית חדשה פה אבל הספקתי לקרוא את ההודעות שרשומות פה.. היה לי נורא עצוב כשקראתי את ההודעות שלך.. אבל עכשיו שימחת אותי מאוד באמת!! מזל טוב דבר ראשון ושיהיה בהצלחה..

21/11/2013 | 11:44 | מאת: קרן

ואו, אין לי זמן לכלום כרגע אבל אני חייבת להגיב לפחות על ההודעה שלך: בשעה טובההההההההההה!!!!!!! מאתמול אני מחפשת רגע לכתוב לך שאני מבינה מהשתיקה שהבטא היתה שלילית.... כי זכרתי שהיית אמורה לבדוק ביום ראשון. אבל איזה חדשות משמחות. איזו בטא מושלמת, טפו טפו טפו. ומאחלת לך שתשתחררי מהעצב והפחד מהר. מודה שאני השתחררתי מהעצב די מהר בשתי ההפלות, אבל הפחד זה כבר משהו אחר.... בהיריון הזה הייתי במוקד בערך פעם בשבוע עד ממש לאחרונה וכזכור, ההפלות שלי היו בשבועות מוקדמים בהרבה. זהו. עכשיו אני מחכה לעוד הרבה עדכונים משמחים :-)

21/11/2013 | 21:28 | מאת: שיר

24/11/2013 | 18:32 | מאת: קרן

מקווה שהכל טוב :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה