חדשה כאן..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/11/2013 | 01:29 | מאת: לין

אז ערב טוב לכולם.. שמי לין ואני חדשה כאן.. אני אנסה לספר את הסיפור שלי בקצרה... נשואה כמאט 4 שניל. אחרי ארבע חודשים של נישואים גיליתי שאני בהיריון פשוט אושר אין סופי הרגשתי .. למרות שלא הרגשתי שום דבר אבל עדיין. ואז אחרי שבועיים כאבים התכווצויות שבקושי זזתי.. הלכתי למיון ושם אמרו לי הריון מחוץ לרחם ... עכשיו מה זה? למה זה קרה? איך? אין תשובות בסופו של דבר עשו לי הפלה. אחרי זה ניסינו ולא הצלחנו לפני שנה התחלתי אם הזרעות בסך הכל עשיתי 3 הזרעות ולא הצליח.. ולפני שבוע וקצת עשיתי פעם ראשונה הפרייה החזירו שני עוברים חמודים מאוד ועכשיו מחכה ליום חמישי לבדיקות דם כל כך מתרגשת ואם כל זה גם לא מאמינה שהפעם זה יצליח לא יודעת הרגשה מוזרה וגם היום היו כאבי בטן שיש לפני מחזור נורא מפחדת שעוד הפעם אני אתאכזב... סורי שקצת ארוך מדי... :)

20/11/2013 | 17:18 | מאת: מטופל"שית

מאחלת לך שהות קצרה איתנו :-) אני מבינה מהסיפור שלך שממש לאחרונה התחלת את כל נושא הטיפולים. האם אחרי ההפלה ניסיתם טבעי? האם עשיתם בדיקות כלשהם?

20/11/2013 | 18:43 | מאת: לין

תודה על התשובה.. וכן עשינו את כל הבדיקות הנדרשות אני ובעלי.. והכל יצא תקין.. וכן ניסינו אחרי ההפלה עוד כמה פעמים ופשוט לא הצליח עד שהתחלתי טיפולים.. ובטיפולים אני כבר מעל שנה.. מחר הולכת לעשות בדיקת בטא אחרי ההחזרה .. לא יודעת אפילו מה לחשוב כל כך לחוצה ולא כל כך חיובית .. לא יודעת איך החזקתי מעמד שבועיים.. :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה