שלילי...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/11/2013 | 16:16 | מאת: מטופל"שית

לא עמדתי בפיתוי - עשיתי בדיקה ביתית ביום שהייתי אמורה לעשות בדיקת דם. יצא שלילי... עצוב לי :-(

14/11/2013 | 16:46 | מאת: קרן

אהובתי, כואב לי מאוד לקרוא אותך, ואני האחרונה לטעת במישהי אשליות, אבל את יודעת כבר שהבדיקות הביתיות האלה לא תמיד אמינות, לא? אז זה בטח לא סימן טוב שהבדיקה שלילית, אבל את חייבת עדיין לעשות בדיקת דם, ולא להפסיק שום תמיכה לפני כן. בבקשה! ואם זה אכן שלילי, אז כמו שנועה מצטטת את דורה (אם אני לא טועה במקור הציטוט): כל שלילי מקרב אותנו לחיובי ולהריון התקין.אני הזכרתי לעצמי את זה כל הזמן בדרך שקצת התארכה לה הפעם. חיבוקים ונשיקות

15/11/2013 | 15:12 | מאת: מטופל"שית

זה מצחיק אבל אף פעם לא יצא לי 2 פסים :-( בהריון של פיצי כבר רציתי לקנות אחרי חודש רק לראות איך זה נראה. לא משלה את עצמי- כנראה שזה לא טוב אבל בהחלט לא אפסיק תמיכה לפני בבדיקת דם.

16/11/2013 | 20:19 | מאת: קרן

בהריון הראשון שלי עשיתי בדיקה ביתית אחרי הבטא החיובית, רק בשביל לראות את שני הפסים, ואני זוכרת שכתבתי על זה כאן שזה בטח בזבוז 30 השקלים (או כמה שזה עולה) המיותר ביותר שיש, ונועה כתבה לי שזה מאוד נפוץ בקרוב מטופלות פוריות, שרוצות כל כך לראות שני פסים כאלה סוף סוף. אחרי התשובה שלה הרגשתי די בנאלית, אבל לא לבד ;-) את ההיריון השני, הספונטני, אחרי הלידה, גיליתי באמת בבדיקה ביתית אחרי יומיים איחור. זאת היתה שמחה גדולה, אבל ההיריון הזה הפסיק להתפתח. בהיריון השלישי, שוב מהפריה, עשיתי שוב בדיקה ביתית אחרי הבטא החיובית, שמרתי את מקל שני הפסים, וגם ההיריון הזה לא צלח. בהיריון הנוכחי, התרחקתי מהבדיקות האלה.... אז מה אני אומרת? רק שאת לגמרי לא לבד ברצון הזה "לראות שני פסים", אבל שבסופו של דבר לא ממש משנה איך אנחנו נכנסות להיריון ואיך אנחנו מגלות את ההיריון, החשוב הוא רק שימשיך תקין וארוך. מאחלת לך שבכל זאת תופתעי בבטא (מחר?), אבל בהנחה שלא, תזכרי שכל שלילי רק מקרב אותך לחיובי. זאת לא קלישאה, זאת סטטיסטיקה פשוטה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה