בדיקות הורמונליות אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/10/2013 | 14:30 | מאת: נונו

שנה מנסים ללא הצלחה בת 35 עשיתי בדיקות הורמונליות ביום השני למחזור :אסטרדיול170 ,פרוגסטרון 2, FSH 4.8,LH 5.4 במכבי ויש לי תור לצילום רחם ביום חמישי אני מאוד בלחץ לגבי מה הבדיקות האלו אומרות קראתי קצת באינטרנט אבל לא ממש גיבשתי מסקנה אולי מישהו יכול לתרום איזה מענה תודה ושבוע טוב

26/10/2013 | 21:16 | מאת: נועה

על פניו תוצאות הבדיקות שלך נראות מצויין, אבל זכרי, אנחנו לא רופאות אלא רק באות לתמוך מהנסיון האישי שלנו. בהצלחה בצילום הרחם, זה יכול לתת תמונה טובה על מה מצב החצוצרות שלך ומבנה הרחם. האם בן זוגך עשה בדיקות זרע? בהצלחה גדולה ושבוע נפלא!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה