עזרה בהמלצה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/10/2013 | 08:00 | מאת: קרני

אני מחפשת לשנות את התזונה שלי אשמח להמלצה עם מישהי מכירה נטרופתית טובה .

21/10/2013 | 14:57 | מאת: שרית

הי קרני, מאיזה אזור את? יש לי תזונאית מעולה שהיא מאוד בגישה נטורופתית והוליסטית (הדגש הוא על בריאות והזנה ומה שעושה לך טוב לגוף ולא על ספירת קלוריות) שמה לימור עמרני ואני ממליצה עליה בחום רב- עברתי איתה תהליך של ניקוי רעלים והליווי שלה לאורך כל הדרך היה מדהים: 054-4736436

22/10/2013 | 22:30 | מאת: נועה

כתבי לי למייל שלי ואענה לך עם פרטים. מהיכן את? [email protected]

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה