חתימה טובה חברות יקרות שלי!!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/09/2013 | 21:39 | מאת: לי האחת והיחידה

מה שלומכן בנות יקרות, התגעגעתי כל כך אליכן. שמחה לשמוע על היריונות חדשים ומאידך מצטערת לשמוע על האכזבות אבל ככה זה החיים שלנו מלאים בשמחות לצד עצב. לא יאומן אבל הבת שלי כבר בת 6 ונכנסה לכיתה א' והקטן כבר שנתיים ושבע. לצד השמחה בגידול הילדים גם ישנם לא מעט קשיים ואתגרים. אני מאחלת לכן חתימה טובה ושתהיה לכן שנה מאושרת ומתוקה, שנה של הצלחות והרבה אהבה. שולחת לכן חיבוקים ואנרגיות טובות אוהבתכן!!!

13/09/2013 | 15:20 | מאת: נועה

את משהו מיוחד את! תודה שאת תמיד זוכרת אותנו. שתהיה לך שנה נפלאה, שתזכי בבריאות אושר שמחה והמון אור ונחת מהמשפחה :-) נשיקות, הרבה אהבה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה