בטא 75, מישהי דיברה על אוביטרל?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/08/2013 | 19:49 | מאת: שלי

אוקי - אחרי המתח והדמיונות, האחות מתקשרת לבשר בשמחה: בטא 75 - חיובי! 12 יום מההחזרה זה הרבה? קצת? לא משנה? מישהי דיברה על שאריות של אוביטרל שיוצרות תוצאה של בטא מזוייפת, זה קורה גם בIVF מלא אחרי 12 יום או רק בהזרעה?

28/08/2013 | 20:22 | מאת: קרן

:-)זה לגמרי היריון! מזל טוב, שיהיה בשעה טובה! התוצאה בסדר גמור, את רק צריכה לבדוק בעוד יומיים שיש הכפלה. ברוב המחלקות מקובל (ואני מאוד בעד) לבדוק גם רמות פרוגרסטרון כדי לוודא שהתמיכה שאת מקבלת מספיקה. אמרו לך משהו על זה? תודה על הבשורות המשמחות :-)

28/08/2013 | 22:34 | מאת: שלי

מקבלת תמיכה של אנדומטרין ופרוגינובה שלוש פעמים ביום. אני אשאל בעוד יומיים על הפרוגסטון - ממש תודה, מה שמטריד אותי זה שיש לי כאבים קלים (לא משהו חזק אבל מטריד) בצד וכשאני לוחצת על הבטן היא רגישה - זה מאד מזכיר לי את הפעם הקודמת כשהיה לי גירוי שחלתי, כואב גם ממש למטה במפשעה מישהי חוותה את זה אולי? צריך לשאול את הרופא כשאני באה לבטא עוד יומיים? הבנתי שגירוי שחלתי אחרי ההריון לא ממש מזיק אבל לפעמים משנים או ממעיטים בתמיכה כי היא זו שמגבירה את זה?

28/08/2013 | 22:36 | מאת: שלי

זה גם בסדר?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה