חוזרת עם בשורות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/07/2013 | 14:21 | מאת: דניאל (מפעם...)

נועה ודורה היקרות מה שלומכן? רציתי לסגור חוב קטן ולבשר שאני אמא לתאומות מדהימות (מדהימות מדהימות)כבר שנה שלמה. כן כן! בסוף, אחרי 7 שנים של כאב, זכיתי להיות אמא. פשוט סירבתי להרים ידיים והתוצאה...אין מילים. היה לי חשוב לעדכן אתכן שהגעתי לסופו של מסע מייגע וארוך מדיי באהבה ותודה על כל התמיכה והאהבה שאתן מרעיפות ((:

16/07/2013 | 15:56 | מאת: לימור

מזל טוב!!! איזה כיף לשמוע שמישהי הצליחה שמחה בשמחתך שיהיו רק בשורות טובות לכולן

16/07/2013 | 22:26 | מאת: נועה

אפילו אחרי שנה הבשורות מהממות :-))) אני בטוחה לחלוטין שהאושר הוא עצום. תודה שחזרת לעדכן אותנו. אין לך מושג (או אולי יש לך...) כמה כח זה נותן פה לבנות שבדרך. תהני מההורות ומכל שניה של גידול או חוסר שינה :-) נשיקות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה