היי בנות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/07/2013 | 12:38 | מאת: מטופל"שית

מה שלומכן? מעדכנת קצת... שבוע 11+3 עם 2 פיצפוצים קטנים בבטן...עוד שבוע שקיפות עורפית ואני רועדת מפחד! בבקשה שהכל יהיה בסדר!!! עם הימים המצב קצת משתפר למרות שיש ימים שאני סמרטוט (צרות של עשירים אני יודעת) מנסה עדין לעכל שיש לי 2 בדרך...בחרדות איומות שהכל יסתדר ויגמר בשלום. מה איתכן? איך הפרוטוקול? מחזיקה לכן אצבעות שהכל יבוא על מקומו בשלום!

15/07/2013 | 17:15 | מאת: קרן

תודה שבאת לעדכן, וכמובן מתפללת בשבילך שהכל יהיה בסדר. ולמה שלא יהיה?! את צעירונת.... וכמובן שמותר לך להתלונן. את גם עובדת, חוץ מהטיפול בילד ה"גדול" וההיריון הקשה הזה?

15/07/2013 | 22:11 | מאת: נועה

שמחה כל כך לשמוע שטפו טפו עד עכשיו הכל טוב! כולי תפילה שימשיך מצויין!!! מחזיקה לך אצבעות לבדיקה מושלמת. תמשיכי לעדכננו :-) (מבחינתי מותר גם להתלונן על המצב. עבדת מספיק קשה פה כדי "להרוויח" את תלונותייך ביושר :-) נשיקות גדולות!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה