המלצה על רופא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/06/2013 | 20:26 | מאת: רותם

הי בנות , אני עברתי 12 סבבים מלאים של ivf , לא קל. עברתי 2 רופאים פרטיים (פרופ דור ולברן) שנתנו פרוטוקולים דומים. פשוט לא היתה קליטה ולא ידוע למה. לאחר כ 3 שנים שמעתי מחבר שבקפלן ביחידה של ivf משתמשים בשיטה שנקראת פיפל (בעבר עשו לי פעם אחת לפני טיפול) באופן שונה. עברתי לשם ואני רוצה להמליץ בחום על היחידה. כל הצוות מדהים. מנהל היחידה דר ברש. עשו לי 3 פעמים פיפל ) שריטה ברחם בעזרת ואקום) ואז חודש אחרי התחלתי טיפול הורמונלי. גידלו את 4 העוברים לבלסטוציסטים ויצאו 2. אחד נקלט!! היום יובל בת 8 חודשים תנוקת מהממת!! יש תקווה תתעודדנה

24/06/2013 | 14:17 | מאת: נועה

שמחה מאד לשמוע שמצאת את הרופאים שעזרו לך! תהני מהבייב :-) בשורות טובות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה