היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/06/2013 | 13:21 | מאת: מיטל

מה נשמע ? הכל בסדר ? אצלי לא משהו היום התחיל דווקא בסדר כשחזרתי מלקחת את הילד לגן בעלי התחלנו לדבר על מי יממן את הטיפול וזה התפתח לריב הוא חושב שההורים שלי צריכים לממן את הכל ואני חושבת שחצי חצי כי לא נעים לקחת סכום גדול מההורים 1500 אצל מטפלת שלוקחת 1500 לליווי זוגי ועוד 950 לזיידמן ו600 שקל לאסותא הוא אומר שאין לו אבל לוקח אימון ספורט אישי אם זו לא חוצפה אז מה זו חוצפה

14/06/2013 | 13:33 | מאת: ע

מיטל שלום, אני קוראת פה בפורום הרבה....גם מטופלת של זיידמן. גם את מטופלת שלו....למה. 950 שח???? את זה הוא לוקח לשיחת הכרות ראשונה אחר כך לכל פרוטוקול לוקח 750....

19/06/2013 | 09:25 | מאת: נועה

לא קל להתמודד עם חוסר הסכמות כספיות... בעיני הכי טוב זה לשים את הקלפים על השולחן ולדבר על מה שמציק. ואם מציק לך שהוא מוציא כסף על אימון ספורט אבל לא רוצה להוציא על טיפולים - אז תגידי לו. ספרי לו איך את מרגישה. בהצלחה יקירה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה