לקראת ivf ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/05/2013 | 18:48 | מאת: מישהי

לקראת ivf ראשון מפחיד אותי קצת עניין ההרדמה . את ההחזרה גם אני רוצה לעשות בהקדמה כי יש לי התכווצויות ואני מתחילה לצרוח וממש כואב לי . אמרו לי שהאחיות עושים את ההחזרה עם מים חמים שזה מקל עלי.זה נכון? זה נכון שיש בחילות אחרי ההחזרה? אני מה זאת רגישה לכאב :( בכל זאת כל כך רוצה כבר להחזיק את הבת שלי בזרועותיי כך שאני מלאה בהתרגשות ותקווה שזה יצליח, אני בת 31 והבנתי שלגיל יש משמעות חשובה, ובמקרה שלי היא לטובתי ובעיית זרע "קלה" יחסית מצד שני לא רוצה להתאאכזב. לכן פניתי אליכן, ייעוץ ותמיכה תעזור

25/05/2013 | 21:44 | מאת: נועה

קודם כל שיהיה בהצלחה גדולה! אני מבינה את הפחד מהרדמה, זה אכן מפחיד לפני שעוברים אחת. יכולה לספר לך שבסופו של עניין ההרדמה היא אחד החלקים היותר קלים ב IVF. לגבי החזרת עוברים, בד"כ רוצים להמנע מכמה שפחות הרדמות כי בכל זאת יש בכך סיכון כלשהו. אם את ממש לא מסוגלת נדמה שאת יכולה לבדוק אפשרות לעבור זאת עם טשטוש שזה קל יותר מהרדמה. דברי עם הרופא שלך. אני לא יודעת לגבי מים חמים, לא שמעתי על כך. את ההחזרה עושה הרופא המטפל, לא אחיות. את באמת נמצאת בגיל מצויין ואם הבעיה היא בעית זרע "קלה" אז זה אכן עניין של התמדה ואת בדרך לכיבוש היעד! בהצלחה גדולה!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה