בדיקת דם להריון מתי?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/03/2013 | 10:34 | מאת: רות

מתי עושים את בדיקת הדם? 12 יום מהשאיבה או מההחזרה. והאם סופרים את יום השאיבה/החזרה שממנו מתחילים לספור? תודה לעונות

18/03/2013 | 10:56 | מאת: קרן

12 יום מההחזרה, לא מהשאיבה, ולא סופרים את יום ההחזרה עצמו (או שכן סופרים, ואז עושים ביום ה-13). והכי פשוט לזכור, לדעתי: קחי את יום ההחזרה שלך, הפחיתי ממנו יומיים והוסיפי שבועיים. כלומר - אם ההחזרה היתה ביום שלישי, הבדיקה תהיה ביום ראשון; אם ההחזרה היתה ביום רביעי, הבדיקה תהיה ביום שני; וכו'. והעיקר, שיהיה המון בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה