היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/03/2013 | 12:17 | מאת: מיטל

מה נשמע אחרי שהטיפול האחרון נכשל אני החלטתי לקחת הפסקה בעלי לא כל כך מסכים למרות שגם זיידמן חושב שהפסקה של הטיפולים כרגע זה מה שנכון עבורי מבטיחה לעדכן מיטל

13/03/2013 | 14:32 | מאת: לי האחת והיחידה

מיטל יקרה, כל כך מצער לשמוע שעדיין לא השגת הריון באמצעות הטיפול. מאיפה את אוגרת כל כך הרבה כוח לטיפולים? את ראויה לשבח ובטח הפסקה דחוף! לא מענין מה בעלך אומר.את חייבת מנוחה לגוף ולנפש. ויקירתי אם לא הולך עם הטיפולים אז אולי כדאי לשקול דרכים אחרות. ומה עם הילד שלקחת להיות משפחה אומנת האם הוא עדיין איתך? שיהיה לך חג חרות שמח תרתי משמע שולחת לך חיבוקים גדולים (((((((((((((())))))))))))))

13/03/2013 | 17:30 | מאת: מיטל

מה נשמע מה שלומך הילד שלקחתי לאומנה עדיין אצלי בנתיים השופטת החליטה לתת לנו אותו ל3 חודשים והוסיפה שכל עוד אני ובעלי נרצה שהוא ישאר אצלנו כבר יש לו גן וחגגנו לו יום הולדת 4 בקיצור נהנים ממנו כמה שאפשר ונוגע אליי החלטתי לקחת הפסקה מבטיחה לעדכן מיטל

13/03/2013 | 21:19 | מאת: שיר

כתבה לך. גם אני מצטערת מעומק ליבי לקרוא שהטיפול כשל. אבל כפי שקראתי והתרשמתי את באמת בחורה חזקה ולא מתייאשת. דבר נוסף אני מאוד מאוד מעריכה אותך על הצעד שעשית את ובעלך להיות משפחת אומנה. האמת שגם אני חושבת על הצעד הזה. אשמח אם תוכלי לתת לי פרטים כיצד זה מתבצע, למי פונים. המייל שלי: [email protected] תודה ומחזיקה לך את כל האצבעות שלאחר ההפסקה תזכו לחבוק ילד מתוק :-)

14/03/2013 | 13:15 | מאת: מיטל

14/03/2013 | 13:35 | מאת: מיטל

במקרה שלי זה היה פשוט כי את הילד הכרתי מקודם כי הוא אחיין של בעלי אז זה היה יותר פשוט אם את באמת רוצה לקחת ילד לאומנה תיכנסי לאתר של אור שלום שזו אמותה שעוסקת במציאת משפחות לילדים שהוצאו מהבית או שפשוט תכתבי בגוגל משפחות אומנה או אומנה ותבררי באחת האמותו שמתעסקות בזה אני חייבת להגיד לך שזה תהליך ארוך שכולל המון בחינות ובדיקות אבל בסוף זה שווה את זה מיטל

16/03/2013 | 15:13 | מאת: נועה

קשה לשמוע. קשה כי אני כבר מכירה אותך לאורך הדרך הארוכה כל כך כמישהי שלא יודעת נואש. לא יודעת אף פעם מה זה להרים ידיים. אולי הפעם האיש היקר הזה שחלקנו בטיפולים יודע מה הוא אומר. תקשיבי לו. צריך לעשות את הפסק זמן הזה. ממילא אני חושבת שדי מיצית את כל הדרכים של ביציות שלך כרגע. ואם תחליטי יום אחד להמשיך לכיוון הלא קל של תרומת ביצית - זה תמיד יהיה אפשרי לגבייך. מאחלת לך מנוחה טובה, אושר עם הילדון שחיבקתם אליכם, ושהחיים יאירו אלייך תמיד. את נשמה מופלאה וחזקה לאין ערוך! שבת שלום יקרה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה