היי נועה וקרן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/03/2013 | 19:51 | מאת: דנדן

היי, מה שלומכן? אני התחלתי סבב נוסף של הזרעות. שוב, הייתה לי ציסטה אבל קטנה והרופא הסכים שאתחיל הורמונים, חכו זה עוד לא אומר כלום, כי המינון שוב גבוה ושוב בטוח יהיו לי הרבה זקיקים בפעם הראשונה היה מינון של 125 פיוריגון ואז 4 זקיקים מובילים אחכ כשירדנו ל 100 היו לי 8 ! (איך זה הגיוני בכלל?) ובפעם האחרונה במינון של 75 היה רק 1. אז עכשיו החליטו לתת לי 100 לשלושה ימים וביום הרביעי 75 לא הבנתי למה הרופא החליט ככה אבל מילא הם הרי לא נותנים להבין שום דבר..... אולי אתן תסבירו לי הרי אם מתחילים ב 100 אז מן הסתם יתפתחו שוב הרבה זקיקים מה זה יעזור שביום האחרון המינון יקטן ל 75 ? היום אני חולה, הצטננתי, אולי סוג של שפעת, לא יודעת, חולשה בגוף, עייפות גדולה, נזלת. בלי חום השאלה אם בכלל במצב כזה מותר לקחת הורמונים ולעשות הזרעה, או שאין קשר? בכל אופן הרופא אמר לי שהפעם זה טיפול אחרון להזרעה (טיפול שלישי) ופעם הבאה מתחילים הפריה אמרתי לו שאיני רוצה האמת שהסיבה העיקרית היא בגלל העבודה, לא אוכל להיעדר שבוע, אני חדשה שם וזה בעייתי אולי אתן עוד צ'אנס להזרעות השאלה כמה מותר לי לנסות עד שהם כבר לא יסכימו? זהו, הולכת לנוח ולהרדים את הקטנצי'ק דנדן

11/03/2013 | 11:10 | מאת: קרן

קודם כל, מאחלת שיהיה טיפול מאוד מוצלח ופורה! הנתונים שלך בהחלט מאפשרים קליטה בהזרעה, כידוע. קשה לי לומר לך למה החליטו לתת לך הורמונים בצורה כזאת, אבל צריך לסמוך על הרופא שהוא יודע מה הוא עושה. מעבר לכך, מה שלמדתי הכי טוב - ונראה לי שגם העבר שלך מלמד - הוא שהגוף לא מגיב אותו דבר בכל פעם. זאת הסיבה שגם עושים בדיקות מעקב ולא סתם אומרים להזריק X ימים ויאללה הזרעה. לשאלתך, אני די בטוחה שתוכלי להמשיך בעוד הזרעות אם תרצי. דווקא ההיפך זאת הבעיה. הזרעות הרבה יותר זולות לקופה אז הם בדרך כלל לא מזרזים מעבר מהזרעות להפריות. בכל זאת, אם הרופא ממליץ על הפריות הייתי שוקלת את זה שוב. אל תשכחי שאת שתגיעי לזה בפועל (בכלל לא בעצם, את הרי תיכף בהיריון...) כבר לא תהיי כל כך חדשה במקום העבודה. גם ממש לא מחויב שתיעדרי שבוע שלם. אם הרופא שלך לא מאלה הדוגלים במנוחה אחרי החזרה (ורובם לא, להבנתי) מדובר רק בכמה ימים סביב השאיבה. ולפעמים גם חצי מזה נופל על שישי-שבת. אבל בואי נרכז את כל האנרגיות בטיפול הנוכחי, בסדר? שולחת לך המון כוחות (לא שיש לי כל כך הרבה....) שבוע טוב

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה