5 נסיונות כושלים של IVF - יש פתרון?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/03/2013 | 15:03 | מאת: רונה

העוברים בסדר גמור אך אין קליטה שלהם. בהתייעצות נאמר לי שאיכות הרירית נמוכה האם לנסות שילוב רפואה סינית?

05/03/2013 | 15:26 | מאת: קרן

היי רונה, קודם כל מאחלת לך הצלחה מהירה. כדי שהבנות כאן יוכלו אולי לנסות לעזור לך (ויש כאן מומחיות גדולות ממני בטיפולים אלטרנטיביים) את יכולה לספק לנו עוד קצת פרטים בבקשה? מה זה אומר "איכות הרירית נמוכה"? העובי שלה או משהו אחר? בכמה היא נמדדת כל פעם? אומרים שהיא לא סדירה, או בעיה אחרת? ומי אמר לך שזאת הבעיה? מומחה הפריון שמטפל בך? הוא אמר את זה רק בתום 5 כשלונות או שכל האורך הוא היה מודאג מהרירית? ועל איזה רקע הגעתם בכלל לטיפולים? מה שאר הפרמטרים (גילך / איכות הזרע / וכו'?)

05/03/2013 | 21:52 | מאת: רונה

קודם כל תודה על ההתעניינות ומהירות התגובה אני בת 36 לדברי הרופא הרירית היא תלת שכבתית וסדירה אבל יחסית דקה (6.5 מ"מ ) . הרופא אמר שהעובי גבולי והיות ואין שום ממצא אחר (גם הזרע תקין) אז נראה שהבעיה ברירית. הוא התייחס לזה אחרי הכשלון השלישי. לאחרונה שמעתי על הצלחות וקראתי הרבה המלצות על שילוב רפואה סינית

05/03/2013 | 16:33 | מאת: קרני

אני מעריצה של רפואה סינית . יש תוצאות מדהימות גם בבנית רירית . רק תבחרי מטפלת שמתמחה בפריון . זה ממש עובד מנסיון דיקור +צמחים

05/03/2013 | 21:54 | מאת: רונה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה