שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/02/2013 | 20:56 | מאת: שמחה

רציתי לשאול אם מישהי יודעת. מה זה אומר שרשום בסיכום טיפול IVF שעשיתי באסותא ת"א. הם רושמים : הופרו 4 ביציות. נעשה "AHA". מה זה אומר "AHA"? מיקרומניפולציה?? עד עכשיו ההפריות שלנו היו ללא מיקרומניפולציה. מישהי יודעת? תודה.

24/02/2013 | 08:09 | מאת: קרן

היי שמחה, שבוע טוב לא היה לי מושג מה זה אז עשיתי עכשיו גוגל, ומצאתי שמדובר בהנצה(assissted hatching). ראיתי גם דיון ארוך באיזה פורום שבו פרופ' משיח מסביר שהוא מאוד בעד התהליך בנשים מבוגרות, בעיקר במקרים שבהם בעוברים קודמים היו הרבה שברים, ומציין עוד שאין בתהליך שום סיכון לעוברים. נדמה לי שנועה עברה פעם את התהליך ותוכל לפרט לך עוד. שיהיה המון בהצלחה!

24/02/2013 | 09:55 | מאת: שמחה

מעניין, זה לא משהו שעושים ביחד עם ידיעת המטופלת? בכלל זה היה מוזר שהחזירו עוברים ביום שלישי ולא יום שני כמו בפעמים קודמות. וחשבתי שאם זה יום שלישי אז העוברים יהיו בני 6 תאים, אבל החזירו 3 עוברים ששניים מהם 8 תאים ואחד 7 תאים. הרופא לא אמר כלום.... כששאלתי אם העוברים "יפים". הוא אמר שכן :) רופא מסתורי.... תמיד אין לו סבלנות לשאלות בטלפון אז כבר לא יודעת אם להתקשר לשאול אותו....

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה