טיפול במינון תרופות גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/02/2013 | 16:45 | מאת: שמחה ג.

שלום, התחלתי טיפול שוב, הרופא התחיל עם מינון כמו טיפול קודם שהיתה אליו תגובה טובה.. 8 זקיקים (אני קרובה לגיל 45..) אחרי 5 ימי זריקות של גונאל (300), נוצרו רק 5 זקיקים הפעם. הרופא החליט להמשיך עם מינון גבוה יותר מזה שהיה בשלב הזה בטיפול הקודם ואתמול לקחתי פעם ראשונה את הצטרוטייד + מנופור 375 יח'. כל היום אני עם הרגשה של כבדות וכאב כזה עמום/כבד בבטן. וקצת תחושה של משהו שעולה כזה, קרוב לבחילה, אבל לא ממש. בקיצור, כבר קשה לגוף עם זה. אמורה היום שוב להזריק אותו דבר ושוב לעשות מחר בדיקות. העניין הוא שגם לא רואה שיש יותר תגובה בגוף, לא בטוחה בכלל שנוצרים עוד זקיקים וגם אם כן... הם בטח לא יספיקו לגדול... (כבר היה לי טיפול כזה שבאמצע הוסיף הורמונים ונוספו זקיקים אך עדיין היו קטנים מדי) . אין המון הפרשות כמו שהיה טיפול קודם וגם הציצי לא כואב עדיין..... זה דיי מבאס להעמיס על עצמי כל כך הרבה הורמונים ולא להרגיש תגובה בהתאם. (בניגוד לטיפול קודם!!) דרך אגב, הזקיק הגדול אתמול היה כבר בגודל של 16, אז בכלל לא יודעת כמה יוכלו למשוך עד לשאיבה... לא יודעת מה אתן יכולות לעזור לי, אולי רק צריכה לשתף ואולי לקבל קצת עידוד במצב הזה... :)) תודה חברות לדרך.

17/02/2013 | 10:36 | מאת: קרן

אני מבינה מאוד את הבלבול והתסכול, אבל העלאת מינון באמצע טיפול הוא לא חריג. לי אישית עשו את זה פעמיים, ועם תוצאות לא רעות. ואני גם יכולה להגיד לך - אם זה מנחם במשהו - שאני לוקחת מינונים גבוהים יותר, ואני צעירה ממך בכמה שנים. לגבי התחושות, אני מבינה שקשה לגוף עם הטיפול, אבל באמת לא חושבת שזה קשור להעלאה המזערית במינון. ומחזיקה לך אצבעות שזה יהיה הטיפול המנצח והגוף שלך לא יצטרך להתמודד יותר עם ההורמונים של הטיפולים, רק עם הורמונים של היריון. אינשאללה &&&

17/02/2013 | 13:05 | מאת: קרני

אנירק יכולה לייעץ לך לעשות במקביל דיקור + צמחים לי זה ממש עוזר . בלי זה אני מרגישה שלגוף שלי ממש קשה . סחרחורות דפיקות לב בחילות . ובדיקור אין לי שום תופעת לוואי

17/02/2013 | 14:44 | מאת: שמחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה