ציסטות עקב טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/01/2013 | 17:12 | מאת: דנה

שלום ד"ר וויסמן אני בת 44.6 התחלתי לפני כמה חודשים טיפולי פוריות מייד לאחר טיפול ראשון של הזרעה נימצאה ציסטה עקשנית שגם לאחר 2 מחזורי ווסת לא נעלמה... קיבלתי טיפול עם גלולות ומחכה לראות אם היא תעלם... אם אלו תגובות הטיפלים אצלי איך אוכל להמשיך? כל טיפול הורמונלי ציסטה?... האם במיקרא כזה יש סיכוי שאוכל לעבור בפעם הבאה ל ivf? יש סיכוי שאני אצטרך להפסיק את טיפולי הפוריות עקב תופעות אלו? help

31/01/2013 | 21:11 | מאת: נועה

כתבת את הודעתך במקרה בפורום פוריות חברתי, לא בפורום של ד"ר וייסמן... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה גדולה, ואם מותר טיפה'לה להגיב למצבך, אז נדמה לי שבגילך ממליצים לעבור ישירות ל IVF ולא לנסות הזרעות. ואגב, הציסטה עדיין יכולה להעלם, או ניתן לעזור לה להעלם ע"י מתן גלולות. ערב נעים

31/01/2013 | 21:40 | מאת: דנה

תודה על התגובה המהירה לצערי גם בגילי חייבים לעבור 2 הזרעות לפני ivf תימצאי לי את הרופא שילך ישר ל ivf tanj ntus :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה