הקשר עם הרופא המטפל

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/01/2013 | 11:59 | מאת: שרי

רציתי לדעת איך היחס שלכן מול הרופא המטפל. האם כאשר אתן עושות, מעקב זקיקים, בדיקות דם, זריקות, אתן מתקשרות כל יום לרופא המטפל ומדווחות על התוצאות ? האם הרופא הוא זה שמתקשר אליכן ? האם הוא תמיד זמין ? האם הוא מסביר לכן על משמעות תוצאות הבדיקות ועל אופן הליך הטיפול או שאתן צריכות לנזנד ולשאוב בכוח מידע ? האם אתם מתקשרים באמצעות אי מיילים, אס אם אס, שיחות ישירות, ? אשמח לשמוע איך הקשר שלכן עם הרופא ? האם אתן מרוצות ? האם מקבלות הסברים מלאים או רק פקודות מה לעשות ?

31/01/2013 | 21:18 | מאת: נועה

מנסיוני כל רופא שונה מאד מאד בגישתו. יש גם את עניין הכימיה בין רופא למטופלת. לעיתים גם הרופאים שנחשבים לנחמדים וקשובים נמצאים תחת עומס מאד גדול ולא מוצאים את הזמן לשדר את כל מה שהיינו רוצות מהם. אבל בתוך כל זה, יש עדיין רופאים שעונים בחיוב על מרבית שאלותייך. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה