בעיות פיריון
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום, אני בת 27 ומנסה כבר כמעט שנה להיכנס להריון, אין לי מחזור סדיר יכול להיות פעם בחצי שנה אפילו, מאז אוגוסט שבהם קיבלתי כדורים לקבלת המחזור עדיין לא קיבלתי שוב. יש לי שחלות פוליציסטיות ורופא שהייתי אצלו אמר שכדאי לחכות אולי המחזור יסתדר אך זה לא קורה. עוד לא עשיתי אף טיפול איך מתחילים, מה עליי לעשות ?
ומאחלת לך שהות קצרצרה. קודם כל, את צריכה להיות מטופלת את רופא שהוא מומחה פריון ולא רק רופא נשים. האם זה כך? לשחלות פוליצסטיות יש פתרונות יחסית קלים בטיפולי פריון, רק את צריכה לבצע מספר בדיקות לפני תחילתם ולהיות במעקב צמוד אחרי ביוצים. רק לידיעתך, ניתן לעזור מאד לשחלות פוליצסטיות להסתדר ולבייץ טוב יותר ע"י שינוי תזונתי. הוא קצת מחמיר אבל מניב תוצאות מעולות. אם תרצי לשמוע, אשמח לספר. בהצלחה גדולה!
קודם כל תודה רבה, הייתי אצל רופא פוריות והוא נתן לי כדורים הנקראים מטפורמין שהם אומנם כדורים לסוכר אך לפי מה שהוא אמר הם גם עוזרים לשחלות פולציסטיות אך בינתיים אין שום שינוי. אשמח לשמוע איזה שינוי תזונתי עליי לעשות. בנוסף מאוד מטריד אותי העדר המחזור, האם זה בגלל השחלות או משהו אחר ועד כמה זה משמעותי. אני כרגע מחפשת רופא פוריות אחר