הי בנות, התייעצות
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
הי נועה, בנות, אם ההזרעה שלי הייתה ב- 1.12. מתי כבר אני יכולה לעשות בדיקה ביתית מבלי לחשוש שתוצאותיה יהיו מושפעות מההורמונים של הטיפול? ועוד משהו, כל השבוע וחצי האחרונים יש לי מלא תופעות שיכולות לכאורה להעיד על הריון אבל גם על ווסת - דקירות בבטן תחתונה, כאבים בשדיים שגדלו וכד'. בנוסף יש לי תופעה שאין לי מושג אם היא קשורה ואני מתנצלת מראש על התיאור - יש לי הפרשה לבנה סמיכה. יש קשר?? או שאני סתם הוזה ומחפשת קשר בכל סימן פצפון?? אשמח לקבל תשובה. תודה.
הי שיר, לצערנו התופעות אחרי הזרעה יכולות אכן להיות של מחזור ולא בהכרח של הריון. אני מאחלת לך שאכן מדובר בהריון!!! כמו כן, על מנת לעשות בדיקה שתהיה אמינה, עליך לחכות לאיחור של 3 ימים במחזור בערך בהצלחה ומאחלת לך הכי טוב שבעולם ושאכן מדובר בהריון תקין ובריא!
תודה על התשובה. קצת בעייתי עבורי לחשב איחור.. הבנתי שבגלל ההורמונים ותזמון הביוץ הכל משתנה ושצריך לבדוק שבועיים אחרי ההזרעה.
בדיקה ביתית תהיה אמינה רק ביום 14 מיום ההזרעה. ואז, כבר עדיף לעשות בטא, כי הרבה יותר מדוייקת... בעיני עדיף לבלוע את הסקרנות ולהתאזר בסבלנות לבטא. אנחנו משתדלות מאד מאד להתעלם מכל הסימנים או אי הסימנים שיכולים או לא יכולים להעיד על הריון... הם לא אומרים דבר ואפילו לא רבע דבר. מחזיקה לך אצבעות לבטא מרקיעה שחקים שתסתיים בידיים מלאות &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
הי מותק, תודה על התשובה. הרופאה אמרה לי לעשות בדיקה ביתית שבועיים אחרי ההזרעה ורק אם היא חיובית להתקשר. אגב, גם את זה היא אמרה רק אחרי שהיא הסבירה לי להתקשר בפעם הבאה שאני מקבלת ואז אמרתי לה שאני מקווה לא לקבל בקרוב וביקשתי הנחיות למקרה שההזרעה כן תצליח. אני מניחה שזה קצת שונה מאיך שדברים מתנהלים בארץ... אני ובעלי החלטנו לחכות עד יום שישי ובעזרת השם אם לא אקבל עד אז לעשות בדיקה ביתית. זה כבר יהיה 15 ימים אחרי ההזרעה. זה כבר מבטיח תשובה נכונה, נכון?