נועה חג שמחח
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
רציתי לספר לך שאתמול הייתי אצל פרופסור זיידמן היה ממש נחמד ואופטימי (-: אני מקווה שאני בידיים טובות והפעם זה יצליח בע"ה. הוחלט שמהיום הראשון למחזור אני מקבלת דקפפטיל במשך 8 ימים וביום השלישי אני מוסיפה גונאל 450 למשך 6 ימים ורק ביום התשיעי לגשת לבדיקות. מזכירה לך FSH19.5. יש לי 3 שאלות. 1.האם את מכירה את הפרוטוקול הזה? 2. מה זה בדיוק דקפפטיל? ובמה הוא דומה או שונה מהצטרוטייד? 3. האחות ביקשה ממני לעשות בדיקת דם (פרופיל הורמונלי) ושכחה לתת לי הפניה אז באיזה יום אני אמורה לבצע את זה והאם אני צריכה להיות בצום?(אני באילת ואין לי אפשרות להגיע אליה שוב) בנוסף הוא נתן לי למשך שבועיים גלולות נגד הריון על מנת לעשות "ריסט" לגוף. שמעת על זה פעם? והאם המחזור שאקבל לאחר הגלולות זה המחזור שאיתו אני מתחילה את הזריקות? תודה לך על כל החיזוקים. חג שמח.
שמחה מאד שאת מתחילה משהו חדש ורענן לקראת האביב! 1. האמת זה פרוטוקול משולב שאני פחות מכירה, זה בין קצר לארוך. 8 ימים דקא זה חצי מהזמן שבד"כ נותנים, והוא עושה את זה כדי לא לדכא את הגוף יותר מדי. ואז את מתחילה בגירוי כרגיל. מעניין מה יצא. צריך להיות יצירתיים ב FSH גבוה. 2. דקא הוא בדיוק כמו צטרוטייד, מדכא יומי. 3. פרופיל הורמונלי מבצעים בין יום 2-5 למחזור, בעדיפות ליום השלישי, לא צריך צום אבל צריך להיות ערים שלוש שעות לפחות. את יכולה ללכת לרופא נשים שלך באילת לבקש הפניה לבדיקה. כן, מכירה את עניין הגלולות, זה באמת סוג של RESET לגוף. והמחזור אחרי הגלולות הוא זה שבו תתחילי. שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!! שבת שלום!
בזמנך הפנוי הייתי רוצה לדעת יותר מהו מדכא יומי, האם הכוונה שהוא מדכא את השחלות? ומה זה גירוי? מה תפקידם של ההורמונים האלה? הבנתי שלאחר מכן אני אמשיך עם מונופור.
היי אמונה קודם כל בהצלחה רבה רבה :-) אכן אין הבדל בין דקה לצטרוטייד מבחינת המטרה. ישנו הבדל בדרך הפעולה. הדקה פועל על דיכוי בלוטת יותרת המוח ואילו הצטרוטייד מדכא ביוץ מוקדם אבל לא מדכא את בלוטת יותרת המוח. שתהיה שבת שלום והמשך חג שמח