חדשה בפורום- לגבי IVF

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/01/2006 | 21:36 | מאת: בייב

שלום לכולם, חדשה בפורום...מתחילה בשבוע הבא סבב דיכוי+הורמונים לקראת IVF למישהי יש עצות- והכי מעניין אותי: האם יש כאב אחרי שאיבת ביציות? בייב

08/01/2006 | 22:33 | מאת: ילדת האוקיינוס

שלום בייב, לכל אחת יש סף כאב קצת שונה, כך שקשה לצפות עד כמה יכאב לך. בגדול יש תחושות מסויימות אחרי השאיבה ואולי אף כאבים, בד"כ די דומים לכאבי מחזור. אני אישית עברתי 5 שאיבות ומעולם לא נזקקתי אפילו לאקמול - אבל יש בנות שלוקחות אקמול או אפילו משכך כאבים יותר חזק. אני מקווה שלא יכאב לך. וכמובן, מאחלת לך הצלחה!!!

08/01/2006 | 23:57 | מאת: נסיכה

לבייב לי באופן אישי מאודדדדדדדדדדד כאב אחריי שאיבה לא יכולתי לזוז 3 ימים!! אך זה לא מחייב ... בהצלחה

09/01/2006 | 00:02 | מאת: שירלי1

אני היום עברתי שאיבת ביציות וזה רק טיפה כואב יש הרגשה של כבדות והבטן טיפה נפוחה אבל זה לא נורא כמו שחשבתי, באופן כללי הייתי אומרת ששום דבר פיזי לא מפחיד אותי לעומת תחושת הצפייה ולאחריה חס וחלילה האכזבה( לא עלינו....)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה