אי פוריות מישנית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/11/2005 | 00:08 | מאת: שמעון

אנחנו מנסים שנה להכנס להריון ולא מצליחים. יש לנו ילד בן 3.5 . פנינו לייעוץ. לקראת איזה תהליך אנחנו הולחים????

05/11/2005 | 00:42 | מאת: ילדת האוקיינוס

שלום שמעון, אי-פריון משני הוא תופעה ידועה ומתסכלת במיוחד. אני מכירה את זה על בשרי - בתי הבכורה נהרתה בחודש הראשון שניסינו, ולהריון הבא לקח לנו 3 שנים מסוייטות של טיפולים להגיע בלי שלרופאים יהיה כל הסבר לתופעה. זה כמובן לא אומר שזה מה שצפוי גם לכם - רוב הסיכויים שלכם יהיה מזל יותר טוב ולא תצטרכו לחכות כל-כך הרבה, אבל מה שאני אומרת הוא שאין כל דרך בשלב הזה לדעת מה בדיוק יקרה. בתור התחלה מן הסתם תופנו לכמה בדיקות - פרופיל הורמונלי ופרוגסטרון (בדיקות דם פשוטות) לאשה, ובדיקת זרע לגבר. כמו כן כדאי לעשות מעקב ביוץ כדי לוודא שאתם מקיימים יחסים בזמן הנכון. בינתיים אולי כבר תהרו באופן טבעי וייחסך מכם ההמשך.. אז אני אעצור כאן בתקווה שגם אתם לא תצטרכו יותר, אבל אם חלילה הדרך עוד תמשך אחרי השלבים הללו - אני עדיין אהיה כאן לשירותכם. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה