הליכה 1/2 שעה ביום-ניני ונורית כנסו
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
איזה כיף שאתן רוצות להיות שכנות שלי. רק רציתי להגיד שאת ההליכה אני מבצעת בחדר כושר על הליכון. החלטתי פשוט שכל יום (לפחות 4 פעמים בשבוע) אני אעשה חצי שעה הליכה או אירובי אחר. אני הולכת גם לשיעורי עיצוב ומדרגה. העניין הוא שעד היום לא כל-כך התמדתי. עכשיו אני בחודש ללא טיפול ומאוד רוצה להשקיע בזה. אם אני אצטרך לחזור לטיפולים אני מקווה שעדיין יהיה לי את הכוחות והמוטיבציה להתמיד. אז קדימה צאו גם אתן לדרך. ביי מתוקות!!!
אני לא מתחילה חוגי עיצוב מחשש שזה יפגע בהריון אם יהיה (יש לי הסטוריה של צירים מאד מוקדמים), ואי אפשר לבוא שבועיים כן ושבועיים לא. זה כמובן הסבר מאד יפה שלא עונה על השאלה מה עשיתי כל השנים קודם, אבל לא נשאל אותי היום שאלות קשות;) אני אבקש ליומולדת הליכון, זה נראה לי יפתור את בעיות המוטבציה שלי, שעיקרן זה לרדת מהבית בחושך, לבד וכו. יש לך המלצות בשבילי?
ניני יקרה, אני שמחה שעשיתי לך חשק. אז קדימה זה הזמן לצאת לדרך. ההמלצה שלי זה ללכת לחוגים - חוגי עיצוב ו/או אירובי. זה נותן מוטיבציה להתעמל וזה גם מאוד כיף. למרות שבהתחלה זה קשה אם אין מספיק כושר, אבל עם הזמן נהיה יותר קל. בתקופת הטיפולים שנכוויתי מהרופאים ומהתוצאות ברחתי מהספורט ולכן לא התמדתי. היום הבנתי שדי יותר אין תירוצים זה לא יעזור לי - זה חשוב! זה בריא! זה עושה לי טוב! מקווה שגם יעזור קצת עם המשקל.