אחרי כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/01/2006 | 11:45 | מאת: חגית

ד"ר אדמון, שלום רב לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח כריתת רחם (פתיחת בטן). לאחר הניותח קיבלתי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" ל-5 ימים, יומיים אחרי שהפסקתי אותה עלה לי החום והתחילו לי הפרשות מהנרתיק. חשבתי (וגם הרופאה) שיש לי דלקת בשתן, ביצעתי בדיקה לתרבית וקיבלתי שוב אנטיביוטיקה "זינט" ל-5 ימים , מה שהפסיק את החום ו"העמיד אותי על הרגליים". לאחר כשבוע קיבלתי תשובה לתרבית השתן והסתבר שאין דלקת אלא "צמחו חיידיקים שונים"... , ההפרשות עדיין לא הפסיקו, האם זה תקין?? תודה מראש על תשובתך, חגית

11/01/2006 | 23:13 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך חגית אני שמחה על כך שהוגדרת "עומדת על הרגליים" ושאת מתאוששת. באם עדיין יש לך הפרשות משמעותיות רצוי שתגשי להבדק שנית אצל הרופא/ה שלך רפואה שלמה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם