רחם חד קרני- המשך לד"ר דליה אדמון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/03/2006 | 12:21 | מאת: מודאגת

ראשית, תודה על תשובתך המהירה. התייעצתי עם מס' רופאים בנושא ונאמר לי שאין דרך טיפול ברחם חד קרני, אלא להמשיך לנסות להיכנס להריון, ושכנראה זאת הסיבה להפלות (עד שבוע 8). בבקשה תייעצי לי מה עלי לעשות ואיזה עוד בדיקות עלי לעבור על מנת שאהיה בטוחה מהי הסיבה להפלות ושאקבל טיפול יעיל .(ביצעתי המוטולוגיה-תקין וכרומוזומים- תקין). אני רוצה להיכנס להריון אך מאוד חוששת - בבקשה תעזרי לי!! תודה,

18/03/2006 | 23:36 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום מודאגת רצוי שתגשי למרפאה להפלות חוזרות. למרפאה במרכז הרפואי על שם שיבא תוכלי לקבוע תור בטלפון 03-5303024 או 5302787 בהצלחה לך דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם