דימום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/12/2016 | 06:38 | מאת: שן

היי, אתמול קיימתי יחסי מין עם בעלי... לאחר הסקס (קיימנו סקס רגיל לחלוטין ) ירד לי דם בהיר לא המון אבל ירד .. והפסיק מיד אני אמורה לקבל מחזור רק בעוד חמישה ימים המחזור שלי די סדיר כרגע יש לציין שאני 4 חודשים אחרי לידה וללא אמצעי מניעה לא יודעת אם זה חשוב או לא מה הסיבה לדימום לדעתך??

שלום לך, דימום לאחר יחסים הינו ארוע שכיח יחסית. כל שעלייך לעשות זה להבדק על ידי רופא נשים ולוודא שבוצע לאחרונה משטח פאפ. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם