בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/09/2016 | 18:40 | מאת: אחת

לשאלתי על דימום לאחר פאפ אני מבינה שזה שכיח אבל לא ענית על שאלתי האם יכול להיגרם נזק מעבר לרק שריטה בצוטאר הרחם... במידה והנזק האפשרי היחיד הוא רק שריטה האם בטוח שהיא תחלים? מאז הבדיקה עברו 5 ימים ואני כרגע נמנעת מקיום יחסי מין בפחד שאולי אני צריכה לתת זמן למקום להחלים...האם יש הצדקה לכך? תודה...

שלום, מאחר שלא אני ביצעתי את הפעולה תשובתי יכולה להסתמך על המתרחש בבדיקה ממוצעת ולא בעייתית - ולגבי זה אני יכול לומר שלא סבירה בעייה משמעותית ואני משוכנע כי יחול שיפור בזמן הקרוב. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם