כריתת רחם בטנית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/07/2016 | 21:56 | מאת: אילנה

עלי לעבור כריתת רחם בטנית. אני עובדת עם ידים ולפעמים צריכה להתכופף להרים. לנקות. כמה זמן אחרי הנתוח אוכל לחזור לפעילות רגילה?

שלום אילנה, איני יודע מה הסיבה לכריתת הרחם ולמה בגישה בטנית. למה לא בלפרוסקופיה? למה לא ניתוח מוגבל יותר? בכל מקרה לשאלתך - כדאי להמנע מפעילות חריגה במשך חודש ובדרך כלל תוך 6 שבועות ניתן לחזור לפעילות שגרתית - עבודה, יחסי-מין, נסיעות וכדומה. אם תרצי יעוץ מפורט יותר את מוזמנת לקבוע פגישה עימי באיה מדיקל 0775717230/220. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם