דחיית זמן קבלת המחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/07/2016 | 17:11 | מאת: שירה

שלום הנני אמורה לעבור בקרוב פרצדורה כירוגית קלה בפה , והדבר יוצא לי מאוד צמוד למחזור הפרש של 3-4 ימים , ואת הפרצדורה לא יכולה לדחות כי אם אדחה זה יוצא כעבור הרבה זמן ונאמר שממש לא כדאי לדחות השאלה היא האם יש איזה משהו שאפשר לדחות ביומיים עד ארבעה את המחזור לפעם אחת ללא חומרים כימיים אלא כדורים טבעיים או משהו תזונתי ועוד שאלה האם טיסה יכולה גם היא להשפיע על מחזור כי בקרוב יוצאת לחופשה?

שירה שלום, ניתן לדחות את הוסת רק באמצעות טיפול הורמונלי. שאר השיטות לקוחות מתחומים אחרים שאיני מתמצא בהם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם