טייבה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/05/2016 | 09:24 | מאת: יאסמין

רציתי לדעת אם מבצעים u.s רחם דרך וגינלית או דרך חיצונית האם המיומה אמורה להשאר באותו גודל .עשיתי אולטהסאנד וגינלי היהמיומה בגודל 6 אחרי חצי שנה עשיתי דרך הבטן חיצוני היה 7 לא סובלת משום תופעה אני בת 46 הרופא הציעה הוצאת רחם לא ברור לי למה והההורמונים גבוהים

שלום יאסמין, בשום פנים ואופן לא להוריד את הרחם!!! במיוחד אם אין לך שום תופעות חריגות. המיומה גדלה כמובן באיטיות ויכולה בהמשך לגרום לתופעות אולם זה לא ודאי. הגישה שלי היא מעקב או ניתוח מוגבל (בלפרוסקופיה) והסרת השרירן בלבד. כמובן שעלי לראות את כל המסמכים לפני שאני סגור על הגישה השמרנית. אם את מעונינת את מוזמנת ליעוץ אצלי באיה מדיקל 0775717230. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם