פצע בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/02/2006 | 12:16 | מאת: רומי

שלום, נתגלה לי פצע בצוואר הרחם, רופא הנשים טען כי ייתכן והכאבים שאני חשה בצד ימין קשורים לעיכול או לשתן. נאמר לחזור לביקורת עוד חצי שנה בעניין הפצע. האם לא נדרש טיפול לפצע פרט לנרות? האם זה תקין לחכות חצי שנה לביקורת כאשר יש כאבים חוזרים ונשנים, מעין דקירות פנימיות באיזור הרחם בצד ימין? מה עלי לעשות? תודה רומי

17/02/2006 | 00:18 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך רומי באן בוצעה בדיקת פאפ ובדיקת קולפוסקופיה במידה ולא רצוי לדון עם הרופא שלך על ביצוע בדיקות אלו שיתנו יותר מידע על "הפצע". באשר לכאבים שמקורם אינו ברור אם אין הסבר בבדיקה גינקולגוית ראוי לחזור לרופא משפחה ולדון בבירור דרכי עיכול או דרכי השתן. בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם