כאב ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/04/2016 | 11:28 | מאת: לימור

שלום רב אני מנסה להרות הווסת האחרונה החלה ב 16 ועד ה18.3 היום אני ביום ה23 למחזור בשבוע האחרון החלו כאבים עמומים באזור שלדעתי הוא הרחם. האם כדאי לבצע בדיקת הריון או מוקדם מידי? ואם לא הריון מה עוד זה יכול להיות? אין חום ואין תופעות אחרות מלבד הכאב העמום. תודה רבה

שלום לימור, על כאב בטן תחתונה באשה נכתבו תלי-תלים של ספרים. אם אין שום תסמינים אחרים ייתכן ומדובר בציסטה שחלתית (ציסטת גופיף צהוב) שבדר"כ נעלמת עם הוסת הבאה (יכולה להמשיך במקרה של הריון). לגבי בדיקת הריון - אין מה למהר, המתיני למועד הוסת ובאיחור של ימים ספורים בצעי בדיקה להריון. כאבים בשלב זה לא אופיניים להריון תקין (או לא תקין - הריון חוץ רחמי למשל). רפואה שלמה ובהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם