עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/03/2016 | 04:18 | מאת: Shirly898

איחור במחזור ב10 ימים עם כאבי בטן והפרשות שקופות לבנות לפני יומיים קיבלתי מחזור התחיל עם אפרשות חומות ואז אדום ושוב חום. המחזור הזה היסתיים ביום ותחבושת לא מלאה. בדיקות הריון ביתיות שעשיתי לפני "המחזור " היו שליליות . עכשיו קצת כאבי בטן מרגישה שמשהו זז לי בבטן ונימתח לי ברחם. וכמובן הפרשות שקופות צהובות. מה כול התסמינים האלה אני ממש מבולבלת עזרה דחוףףףף

שלום שירלי, הפורום אינו פתרון לבעיות דחופות. לפי תיאורך עלייך לפנות למוקד נשים או לרופא המטפל שלך ולא להסתפק ביעוץ אינטרנטי שאינו מבוסס על בדיקתך ובדיקות עזר. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם