רירית מעובה עם דימום בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/03/2016 | 13:49 | מאת: יעל

שלום לפני שנתיים מחזור אחרון אני בת 52 ומאז היו מספר פעמים של דימומים לפני שנתיים הייתי אצל רופא נשים שראה את בדיקת הus והייתה רירית מעובה אמר לי לחזור אחרי שנה אליו אני לא חזרתי . לפני שבועיים שוב דימום שנמשך עד היום הייתי אצל הרופא לפני שבוע הוא עשה לי בדיקת פיפל אני מאוד מפחדת האם הסיבה היחידה למצבי הוא גידול או שיכולות להיות עוד סיבות בבקשה את תשובתכם במהרה תודה

שלום יעל, עיבוי רירית הרחם אכן עלול להעיד על גידול ברירית הרחם. עם זאת ישנם מצבים רבים אחרים לא-גידוליים וטרום-גידוליים שיכולים להתבטא באותה צורה. בדיקת הפיפל שנלקחה היא ראויה מאד ויש להמתין לתשובה. באיה מדיקל אנו ממליצים במקרים של רירית מעובה לאורך זמן לעבור גם בדיקה הנקראת היסטרוסקופיה (סקירת חלל הרחם על ידי סיב אופטי דק המחובר למצלמה זעירה). אם תהיי מעונינת בשירותנו התקשרי 0775717230/220 ונשמח להפגש ולעזור. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם