שחלה ימנית מעובה - שאלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/02/2016 | 07:57 | מאת: שרה כהן

שמי שרה ואני בת 35 יש לי שחלה ימנית מעובה ונוזל בשחלה. שאלתי האם בגלל שיש לי שחלה מעובה זה יוצר בעיה להיכנס להריון? האם אני צריכה להוציא את השחלה הימנית על מנת להיכנס להריון או שאין כל קשר בין זה לבין הריון? אשמח להסבר על מנת לדעת מה אני אמורה לעשות. המון תודות

שלום גברת כהן, שחלה מעובה אינה מושג שגור ולכן גם לא אוכל להתייחס אליו. עם זאת, אם נאמר לך שיש דבר מה שאינו תקין ובמקביל את חווה קושי להרות - ייתכן שיש קשר בין 2 הדברים. תלוי בהיסטוריה הפריונית שלך, במשך ההפרעה להרות ובטיפולים שקיבלת עד כה. יש מספר דרכים לברר זאת ואחת מהן נקראת לפרוסקופיה - הסתכלות ישירה לחלל הבטן על הרחם, השחלות והחצוצרות (בהרדמה כללית). אם תרצי להרחיב את הדיון אני מזמין אותך לקבוע פגישה באיה מדיקל בטלפון 0775717230/220. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם