6 שבועות לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/01/2016 | 11:46 | מאת: מודאגת

שלום רב, היום מלאו 6 שבועות לאחר הגרידה שנעשתה בשבוע 12 עקב מום בעובר. הדימום לאחר הגרידה נמשך עד כשבועיים, לפי הספר. מאז טרם קיבלתי מחזור. גם לא היו דימומים או הכתמות ספורדיות. ישנם מיחושים קלים של "טרום מחזור" מזה שבוע אבל שום סימן לדימום. לצערי הרופאה שלי בחופשה ואין לי עם מי להתייעץ כרגע. האם זה הזמן להתחיל לדאוג שמשהו לא כשורה? אני בת 39.5 + 2 ילדים. יש לציין שעשיתי בדיקת הריון ביתית היום והיא שלילית. תודה מראש.

שלום רב, ככלל בחלוף תקופה כזאת צריכה להופיע וסת בהנחה שקודם לכן המחזורים היו סדירים. עם זאת בשל סיבות הורמונליות ודחק נפשי עלולה הוסת להתעכב יותר. אפשרות נוספת שאין לשכוח אותה היא אפשרות של הדבקויות תוך רחמיות לאחר גרידה. התיעצי ברופא שביצע את הגרידה. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם