כאב בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/11/2015 | 15:31 | מאת: לילך

כאבי בטן בצד שמאל. שלום,לאחרונה התחילו לי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל,כאבים דומים לכאבי ביוץ. באותה תקופה שהתחילו כאבים הייתי אמורה לקבל מחזור אבל לא קיבלתי. לפני שלושה ימים הייתי במוקד נשים ונאמר לי שמבחינה גינקולוגית הכל בסדר.אתמול הייתי אצל רופא משפחה והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם(לגלות שאין דלקת) ובדיקות שטן. הבדיקות יצאו תקינות חוץ מלייקוציטים בשטן(500), אבל תרביחת יצאה שלילית. למי אני אמורה ללכת?לאיזה רופא? הכאבים לפעמים מקשים לי על הליכה,כי אני מרגישה מן דקירות. חשוב להוסיף שגם כל הגב התחתון כואב כמו במחזור. אנני יודעת למי לפנות תודה מראש והמשך יום נעים

שלום לילך, כאב בטן תחתונה בנשים הוא אתגר איבחוני וטיפולי. הכאב יכול להיות קשור למערכת המין, למערכת השתן, למערכת העיכול, למערכת השלד והשרירים ועוד... הדבר הנכון לעשותו הוא לפנות לרופא משפחה שירכז את תכנית הבדיקות וההפניות לרופאים השונים עד שתמצא הסיבה וינתן הטיפול המתאים. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם