דופלר אגן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/10/2015 | 20:29 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 47 וחצי, ללא ילדים, רחם שרירני גדול מאוד מיומות תת סירוזיות גדולות מאוד, ציסטה שחלתית מימין בגודל 39x32ממ עם אי סדירות קלה בדופן. אני במעקב וצרכה לעשות דופלר אגן בקרוב, לא קיבלתי ווסת כבר 4 וחצי חודשים, אני יודעת שכשיש ציסטות בשחלות צריך לעשות את הבדיקה אחריי הווסת, שאלה בבקשה: האם אני חייבת לקחת כדורים לזירוז הווסת ולא בטוח שיהיה ווסת או שאני יכולה לעשות את הבדיקה בלי לקחת את הכדורים? תודה רבה

סיגל שלום, נכון שהזמן האופטימלי לביצוע הבדיקה הוא לאחר ווסת אולם גמישות אינה מגרעת ובמקרה שלך אפילו רצויה. קרי, ניתן לבצע את הבדיקה גם בלי להמתין לווסת ובלי לקבל טיפול להקדמתה. הייתי ממליץ כי תקבעי מועד לבדיקה לעוד 2-4 שבועות (גמישות אמרתי...) ואולי הווסת תגיע למרות הכל. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם