מחזור/דימום ארוך מידי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/07/2015 | 07:57 | מאת: דנה

שלום רק רציתי לדעת קיבלתי ווסת לפני 14 יום שכמובן הקדימה (כרגיל) בחמישה ימים לפחות מהמועד..וקשה הרבה יותר אך לצערי לא מפסיק מידי פעם יש יום שנראה כמו הסוף ושוב חוזר לדימום טרי

דנה שלום, חריגת וסת אחת ממאפייניה הרגילים היא תופעה מוכרת. עם זאת חשוב להיות ערניים לאפשרויות נוספות כגון הריון צעיר, הפרעות הורמונליות או דימום מצוואר הרחם או מחלל הרחם. במידה שהתופעה מתמידה/נמשכת - רצוי לפנות לבדיקת רופא. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם