רחם שרירני

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/06/2015 | 20:48 | מאת: סיגל

שלום, ברצוני לשאול שאלה בבקשה את ד"ר לקסמן, דופלר אגן שעשיתי מראה: מספר מיומות סב סירוזיות שהגדולות שבהן 93x85x113ממ, 43 ממ ועוד, גודל גוף הרחם עצמו 67x35, אין לי כאבים ודימומים, לא יכולה לקיים יחסים אבר על זה אני יכולה להתגבר, שאלה: האם לכרות את הרחם? תודה רבה

שלום סיגל, אני משער שאת אותה סיגל מתאריך 1/6/15. בכל מקרה, אני נגד כריתת רחם אם ניתן להציע טיפולים אלטרנטיביים. במקרה שלך ניתן לשקול טיפולים כאלה. לדיון נרחב באלטרנטיבות קראי מאמר שלי באינטרנט בכתובת http://www.haaretz.co.il/news/health/new-research/.premium-1.2116696 או הזמיני תור ליעוץ במרכז איה מדיקל 0775717230/220. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם