רירית רחם מעובה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/05/2015 | 14:18 | מאת: ש

בתאריך18-3-15 קיבלתי אחרון,הוסת איחר כחודש ,טופלתי בפרוגסטרון חמישה ימים ולאחר יומיים קיבלתי ווסת(16-5-15),ביצעתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין e-2 178pg/ml, הרופא אומר שזה תקיו אך לפי מה שקראתי זה גבוה ליום השלישי של הווסת.בבדיקה נוספת אצל רופא פרטי בתאריך27-5-15 נתגלתה ציסטה בשחלה שמאלית בגודל30*24מ"מ,נוזל צלול בתוכה,בשחלה הימנית נצפה זקיק.רירית רחם מעט מעובה 12מ"מ. רציתי לדעת מדוע הרירית מעובה? הרופא אמר שזה משום שההורמונים עדיין לא מאוזנים

שלום רב, עובי רירית הרחם (ומרקמה) משקף את השפעת ההורמונים עליה. בהעדר איזון הורמונלי גם התנהגות רירית הרחם משתנה. אני חושב שצודק הרופא שלך והמשך מעקב אצלו יהיה הדבר הנכון לעשותו. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם