כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/02/2006 | 09:32 | מאת: שרונה

שלום לאחר הלידה(לפני שנה) יצאו לי כתמי לידה חומים מתחת לעיניים. לאחר כתק' הם עברו לי במידה מסוימת ולאחרונה לאחר שהתחלתי להשתמש בגינרה אני שמה לב שהם חזרו לי. השאלה שלי היא האם באמת הגלולות גרמו לזה והאם יש טיפול? תודה שרונה

14/02/2006 | 23:31 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך שרונה שינוי פיגמנטציה יכולים לנבוע משינויים הורמונליים בהיון ובעתצ שימוש בגלולות. באם את חשה כי חל שינוי ראוי לשתדוני עם הרופא/ה שלך על בחירת אמצעי המניעה במידה ותרצי עוד ייעוץ מפורום של דוקטורס, אנא פני לפורום של אמצעי מניעה כל טוב דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם